PROGRAM

Program i 2022

 • Stands åpner

  Tid: 10:00 Sted: Tjodhallen

 • Velkommen

  Tid: 10:15 Sted: Tjodhallen

 • Tale av instituttleder Tom Ryen

  Tid: 10:45 Sted: Tjodhallen

 • Bedriftsmaraton

  Tid: 12:30 -13:30 Sted: E-101

 • Kårer vinner av Quiz!

  Tid: 13:45 Sted: Tjodhallen

 • Stands stenger

  Tid: 14:00 Sted: Tjodhallen

 • IKT-kvelden

  Tid: 19:00 Sted: Clarion Hotel Energy

Speedintervjuer vil bli avholdt gjennom hele dagen:

UpHeads

Upheads er et av Norges raskest voksende IT-selskaper. Hos oss får du en variert arbeidsdag, et stort faglig og sosialt miljø, samt rom til å utvikling. Vi har også et eget E-sport-lag og årlige firmaturer til utlandet. Velkommen til vår stand!

Data Respons

Data Respons R&D Services er et selskap i Data Respons-konsernet. Vi utvikler innovative og kundespesifiserte teknologiske løsninger for en rekke ulike markeder. I bunnen ligger felles mål og forventninger, et tillitsfullt samarbeid med våre kunder og en vilje til å gi av oss selv og vår kunnskap. Kontinuerlig omstilling driver oss fremover. Data Respons R&D Services består i dag over 120 spesialister, fordelt på seks utviklingsavdelinger og et testsenter

NOV

I mer enn 150 år har NOV banet vei for innovasjoner som styrker den globale energiindustrien, som gjør kundene våre i stand til å produsere rikelig med energi og samtidig minimere klimaavtrykk. Energisektoren avhenger av vår ekspertise og teknologi for å kontinuerlig forbedre operasjoner på oljefelt og for å drive overgangen til energiproduksjon mot en mer bærekraftig framtid.

Bouvet

Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Vi rekrutterer våre medarbeidere etter et sett verdier og ønsker at våre leveranser og kundeforhold også skal reflektere disse.

S5 Consulting

Vi er et ansatt-eid, SAP konsultasjons- og integreringsselskap. Våre kontorer i Norge, Polen og Sverige tilbyr profesjonell assistanse til små og store selskaper i flere sektorer. S5’s historie handler om lidenskap for innovasjon og utvikling. Vi har fylt et tomrom i markedet for vennlige og transformerende løsninger som tjener kunder globalt.

Tampnet

Tampnet owns and operates the world’s largest offshore high-capacity communication network in the North Sea and the Gulf of Mexico, serving customers within Oil & Gas, Wind Energy, Maritime and Carrier sectors with first class telecommunications. With offices in Norway, the UK, the Netherlands, USA and Sweden, Tampnet connects offshore installations to redundant and reliable terrestrial networks with high capacity and low latency. Our routes run through eight selected countries, and provide connectivity to 30 data centres around the world.

IMG_2114-scaled.jpg
IMG_8589_cropped.png
IMG_2074_cropped-scaled.jpg