PROGRAM

Fjorårets Program: 

 • Stands åpner

  Tid: 11:00 Sted: Tjodhallen

 • Velkommen

  Tid: 11:15 Sted: Tjodhallen

 • Tale av instituttleder Tom Ryen

  Tid: 11:45 Sted: Tjodhallen

 • Bedriftsmaraton

  Tid: 12:30 -13:30 Sted: E-101

 • Kårer vinner av Quiz!

  Tid: 13:45 Sted: Tjodhallen

 • Stands stenger

  Tid: 15:00 Sted: Tjodhallen

 • IKT-kvelden

  Tid: 19:00 Sted: Hotel Victoria

Speedintervjuer vil bli avholdt gjennom hele dagen:

Upheads er et av Norges raskest voksende IT-selskaper. Hos oss får du en variert arbeidsdag, et stort faglig og sosialt miljø, samt rom til å utvikling. Vi har også et eget E-sport-lag og årlige firmaturer til utlandet. Velkommen til vår stand!

Easee er et lokalt selskap som skal være anerkjent som verdensledende innenfor lade- og strømstyringsteknologi. Vår visjon er å forme fremtidens strømnett – og fremtidens bedriftskultur. Vi er bevisst på hvilken reise vårt produkt skal ha, og hvilke avtrykk vi setter for nåværende og kommende generasjoner. I Easee setter vi menneskene først. Hos oss er det verdiene som er grunnlaget i hverdagen, og det er kun slik vi kan skape en unik bedriftskultur

TietoEVRY er et ledende IT-selskap i Norden. Globalt er vi over 24000 ansatte. Vi står bak en rekke innovasjoner som har endret og forenklet folks hverdag. Over fire millioner mennesker i Norden bruker daglig tjenester som TietoEVRY leverer. Hver eneste time, hele døgnet logger noen seg inn i nettbanken, henter fram viktige dokumenter på jobben eller sjekker når neste tog går hjem.

Vi er et software-as-a-service vekstselskap som utvikler en ny intelligent og AI drevet platform for utvikling, bygging og driftsstyring av vindkraft og andre fornybare energianlegg. Vi leverer simulerings- og optimaliseringsverktøy, enterprise asset management, CMMS, planlegging og ressurstyring i en og samme platform på web og mobil. Alle våre produkter er utviklet av oss selv basert på det siste av webteknologi og AWS. I dag er de største fornybarselskapene kunder og bruker verktøyene fra oss på prosjekter rundt om i hele verden.Vi er over 30 ansatte på tvers av kontorer rund om i Europa og UK, og er i en voldsom vekst sammen med fornybarindustrien. På grunn av hvor innovativt det vi driver med har vi med oss venture investorer fra Silicon Valley, UK og Norge.

CoreTrek leverer nettløsninger, for eksempel nettsider, nettbutikker, intranett og webapplikasjoner. Vi har holdt på i 21 år, er 70 ansatte med kontorer i Sandnes, Stavanger, Oslo og Sandefjord. Vi jobber hovedsaklig med PHP, Laravel og ulike frontend-teknologier.

Tampnet owns and operates the world’s largest offshore high-capacity communication network in the North Sea and the Gulf of Mexico, serving customers within Oil & Gas, Wind Energy, Maritime and Carrier sectors with first class telecommunications. With offices in Norway, the UK, the Netherlands, USA and Sweden, Tampnet connects offshore installations to redundant and reliable terrestrial networks with high capacity and low latency. Our routes run through eight selected countries, and provide connectivity to 30 data centres around the world.